kinderpsychologie huizen

Kinderpsychologie in Huizen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van kinderpsychologie in Huizen? Invivo kids is een laagdrempelig diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met leer-, gedrags- en sociaal-emotionele problemen. Onze missie is ervoor zorgen dat kinderen en jongeren gezien en gewaardeerd worden om wie ze zijn. Gewaardeerd door zichzelf, hun ouders en hun sociale omgeving. Onze behandelingen richten wij dan ook op het leren omgaan met het probleem i.p.v. het bestrijden van het probleem. Invivo Kids staat voor u klaar.

Invivo Kids: specialist in kinderpsychologie in Huizen

Ons team bestaat uit ervaren orthopedagogen, kinderpsychologen en een kinderpsychiater. Hierdoor kunnen we u en uw kind de beste behandeling aanbieden. Als u besluit om met ons verder te gaan, kunt u bij ons terecht voor een intakegesprek. Daarna volgt er diagnostisch onderzoek. Dit is om de oorzaken van het probleem te achterhalen of juist uit te sluiten. Vervolgens zijn er verschillende behandelingen mogelijk voor u en uw kind. Dit noemen we ook wel het ‘alles-onder-één-dak-principe’. U hoeft niet naar verschillende instanties voor de juiste begeleiding. Doordat niet alleen het kind, maar ook de ouders bij ons terecht kunnen, is het behandelingstraject vaak effectiever.

Wanneer kunt u bij ons terecht?

Ouders hebben het vaak vroegtijdig door dat er iets aan de hand is met hun kind. In onze praktijk zien wij een aantal veel voorkomende problemen bij kinderen en jongeren. Hieronder vindt u een lijstje met een aantal van deze problemen en de bijbehorende symptomen:

  • Stemmingsstoornis – Stemming is verstoord en kan bedrukt, depressief of juist manisch zijn;
  • Angststoornis – Kort- of langdurige gevoelens van angst;
  • Hechtingsstoornis – Het kind kan gemeen en kwetsend reageren naar zijn/haar ouders;
  • ODD – Moeilijk in de opvoeding, vaak in verzet en driftig;
  • CD – Agressief of delinquent gedrag;
  • ADHD – Rusteloosheid, impulsief gedrag, concentratieproblemen en leermoeilijkheden;
  • ADD – Een verlaagd vermogen om aandacht bij activiteiten te houden;
  • Autisme – Beperkingen op het gebied van sociale interactie en communicatie.

Zijn er een- of meerdere van deze symptomen die u terugziet bij uw kind? Neem dan eens contact met Invivo Kids op. Wij bieden verschillende behandelingen aan voor kinderen en hun ouders.

Neem contact op met Invivo Kids

Wilt u graag meer informatie over bijvoorbeeld diagnostisch onderzoek of het behandeltraject? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 – 767 0069 of neem contact op middels ons contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij Invivo kids. Invivo kids: voor kinderpsychologie in Huizen

Neem contact op