Kosten en vergoedingen

Wat moet ik betalen voor mijn behandeling?
Invivo Kids heeft contracten met verschillende gemeenten*.  Ook GGZ-behandelingen vallen hieronder. Zodra je 18 wordt, neemt je zorgverzekeraar de betalingen voor de zorg over. Je betaalt dan alleen jouw verplichte eigen risico en eventueel het overeengekomen vrijwillig eigen risico.

Invivo Kids heeft geen contract met jouw gemeenten kan ik dan in behandeling komen?
Indien je staat ingeschreven in een gemeente die niet onder een van deze zorgregio’s valt, maar een behandeling bij Invivo Kids is toch gewenst, adviseren wij contact op te nemen met de gemeente waarin je bent ingeschreven. Gemeentes kunnen uitzonderingen maken door middel van bijvoorbeeld het beschikbaar stellen van een persoonsgebonden budget (PGB).

No-Show
Een bedrag dat wel voor eigen rekening is, is het no-show tarief. Dit wordt in rekening gebracht wanneer je je niet tijdig (binnen 24 uur) afmeldt voor een afspraak. Het gaat om alle afspraken, zowel in de intakefase als in de behandelfase (individuele- en groepssessies). Het no-show tarief bedraagt € 95,-.

*Invivo Kids heeft overeenkomsten met:
Gemeenten Amstelveen/ Aalsmeer
Amstelveen, Aalsmeer en Kudelstaart
Gemeenten DUO
Duivendrecht, Uithoorn, De Kwakel en Ouder-Amstel
Gemeenten Utrecht West
Ronde Venen (Mijdrecht, Vinkeveen en Abcoude), Woerden, Oudewater en Montfoort
Zuidoost Utrecht
De Bilt, Zeist, Bunnik, Wijk bij Duurstede en Utrechtse Heuvelrug (Amerongen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum en Maarn)
Eemland
Eemnes, Bunschoten, Baarn, Soest, Amersfoort, Leusden en Woudenberg

Met de gemeenten Amsterdam, Diemen en Weesp en regio Eemland zijn helaas geen overeenkomsten vanaf 1 januari 2024