Contact

Heeft u een vraag voor ons of wilt u graag meer te weten komen over onze methode? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers.

Voor een afspraak of meer informatie kunt u ons altijd bellen of het onderstaande contactformulier invullen. Informatie wordt verstuurd via een beveiligde SSL verbinding. Toch kunt u beter geen privacygevoelige informatie versturen via het contactformulier. Met het versturen van het contactformulier geeft u Invivo Kids toestemming om de ingevulde persoonsgegevens tijdelijk te verwerken. Invivo Kids verwerkt deze persoonsgegevens met het doel om de gestelde vraag te beantwoorden en om u desgevraagd van informatie over de diensten van Invivo Kids te voorzien.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Annuleren

Ben je verhinderd voor een afspraak?

invivoclinics

Laat het ons dan uiterlijk 24 uur van te voren weten. Tijdens werkdagen kan je annuleren door ons te bellen (020 – 767 0069 of 035 – 8200986). Buiten werkdagen kan je annuleren door een e-mail te sturen naar infokids@invivo.nl. Voor het niet verschijnen op een afspraak of voor een afspraak die niet tijdig is afgezegd, zijn wij helaas genoodzaakt € 95,– per gemiste afspraak bij jou in rekening te brengen. Dit tarief is een tegemoetkoming in de kosten die we maken omdat de afspraak onverhoopt geen doorgang heeft kunnen vinden. Deze kosten worden niet vergoed door jouw zorgverzekeraar/gemeente en zijn geheel voor eigen rekening.

Mogelijk kan de face-2-face afspraak worden omgezet naar een digitale afspraak (beeldbellen). Neem hiervoor contact op zodat wij je kunnen informeren omtrent de mogelijkheden.

Mocht je nog vragen hebben over onze werkwijze, behandeling of algemene vragen hebben omtrent psychische klachten, dan ben je eveneens van harte welkom om contact met ons op te nemen