kinderpsychiater bussum

Kinderpsychiater in Bussum

Wilt u graag de hulp inschakelen van een goede kinderpsychiater in Bussum? Wij, van Invivo Kids, staan voor u klaar. Invivo kids is een laagdrempelig diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met leer-, gedrags- en sociaal-emotionele problemen. Als missie hebben wij ervoor zorgen dat kinderen en jongeren gezien en gewaardeerd worden om wie ze zijn. Gewaardeerd door zichzelf, hun ouders en hun sociale omgeving. Onze behandelingen richten wij dan ook niet op het bestrijden van het probleem, maar juist op het leren omgaan met het probleem.

Invivo Kids: uw kinderpsychiater in Bussum

Ons team bestaat uit een aantal ervaren specialisten. Wij hebben meerdere orthopedagogen, kinderpsychologen en een kinderpsychiater. Hierdoor kunnen we u en uw kind de beste behandeling aanbieden. Indien u beslist om met ons verder te gaan, kunt u al binnen 5 dagen bij ons terecht voor het eerste intakegesprek. Daarna volgt er diagnostisch onderzoek, om de oorzaken van het probleem te achterhalen of juist uit te sluiten. Vervolgens zijn er verschillende behandelingen mogelijk voor u en uw kind. Dit noemen we ook wel het ‘alles-onder-één-dak-principe’. U hoeft niet naar verschillende instanties voor de juiste begeleiding. Doordat niet alleen het kind, maar ook de ouders bij ons terecht kunnen, is het behandelingstraject vaak effectiever. Voor kinderpsychologie in Bussum bent u bij Invivo Kids aan het juiste adres!

De mogelijkheden bij Invivo Kids

Bij Invivo Kids vinden we het belangrijk dat een behandeling goed aansluit bij de problemen van uw kind. Wij bieden daarom verscheidende behandelingen aan, zoals:

  • Speltherapie;
  • Medicamenteuze therapie;
  • Individuele steunende therapie;
  • Integratieve kindertherapie;
  • Cognitieve gedragstherapie;
  • Systeemtherapie;
  • Opvoedingsondersteuning;
  • Ouderbegeleiding;
  • Kindermindfulness.

Wilt u meer informatie over één of meerdere van deze behandelingen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten vertellen u graag meer!

Neem contact op met Invivo Kids

Wilt u graag meer informatie over bijvoorbeeld diagnostisch onderzoek of het behandeltraject? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 – 767 03 78 of middels ons contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij Invivo kids. Invivo kids: uw kinderpsychiater in Bussum

Neem contact op