Renée Krielen

Hoi! Mijn naam is Renée en ik werk sinds augustus 2023 met veel plezier bij Invivo Kids. Hier vinden we het belangrijk om vanuit aandacht en verbinding samen met jullie te werken, en goed te snappen wat jullie unieke verhaal is. We gaan samen onderzoeken welke grote golven op zee maken dat jullie bootje soms wat wiebelt, wat de koers is die jullie zouden willen varen en wat er nodig is om dit samen als gezin te kunnen doen. Helaas kunnen we de grote golven niet zomaar wegtoveren, die horen ook bij het leven, maar wel kunnen we kijken hoe jullie bootje kan blijven drijven, zélfs als het hard stormt en het soms niet fijn is.

Eerder heb ik veel gewerkt met trauma- en hechtingsproblematiek, bij kinderen en jongeren. Hier heb ik van meegenomen dat het werken met het hele systeem rondom het kind de meest waardevolle én krachtigste behandelvorm is. Naast praten, vind ik het ook heel belangrijk dat we dingen gaan doen. Door te spelen, bewegen en ervaren leren we namelijk het aller- allersnelst, ook als we volwassen zijn. En het is vaak nog leuker ook!

Als behandelaar staan aandacht, vertrouwen en humor centraal, en hoop ik samen met jullie het vertrouwen in elkaar en jezelf te (her)vinden. Ik ben opgeleid in zowel evidence based behandelvormen als cognitieve gedragstherapie en EMDR, als ook lichaamsgerichte behandelvormen. Daarbij zijn de basisprincipes van onze behandelcontacten vanuit de Acceptance Commitment Therapy (ACT).