Kosten en vergoedingen

Kosten en vergoedingen Invivo Kids

Wat moet ik betalen voor mijn behandeling?

Voor behandeling bij Invivo Kids heb je een verwijzing van je huisarts, wijkteam of andere specialist nodig. Invivo Kids heeft contracten met de gemeenten*.  Ook GGZ-behandelingen vallen hieronder. Zodra je 18 wordt, neemt je zorgverzekeraar de betalingen voor je zorg over. Je betaalt dan alleen je verplichte eigen risico en eventueel het overeengekomen vrijwillig eigen risico.

Invivo Kids heeft geen contract met jouw gemeenten kan ik dan in behandeling komen?
Indien je staat ingeschreven in een gemeente die niet onder een van deze zorgregio’s valt, maar een behandeling bij Invivo Kids is toch gewenst, adviseren wij contact op te nemen met de gemeente waarin je bent ingeschreven. Gemeentes kunnen uitzonderingen maken door middel van bijvoorbeeld het beschikbaar stellen van een persoonsgebonden budget (PGB).

No-Show

Een bedrag dat wel voor eigen rekening is, is het no-show tarief. Dit wordt in rekening gebracht wanneer je je niet tijdig (binnen 24 uur) afmeldt voor een afspraak. Het gaat om alle afspraken, zowel in de intakefase als in de behandelfase (individuele- en groepssessies). Het no-show tarief bedraagt € 95,-.

*Invivo Kids heeft overeenkomsten met:
Gemeenten Amstelveen/ Aalsmeer:
Amstelveen, Aalsmeer en Kudelstaart
Gemeenten DUO:
Duivendrecht, Uithoorn, De Kwakel en Ouder-Amstel
Gemeenten Utrecht West:
Ronde Venen (Mijdrecht, Vinkeveen en Abcoude), Woerden, Oudewater en Montfoort
Zuidoost Utrecht:
De Bilt, Zeist, Bunnik, Wijk bij Duurstede en Utrechtse Heuvelrug (Amerongen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum en Maarn)

Met de gemeenten Amsterdam, Diemen en Weesp zijn geen overeenkomsten