Kindertherapie in Ouderkerk aan de Amstel

Wij, Invivo Kids, zijn een laagdrempelig diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met leer-, gedrags- en sociaal-emotionele problemen. Onze missie is ervoor zorgen dat kinderen en jongeren gezien en gewaardeerd worden om wie ze zijn. Gewaardeerd door zichzelf, hun ouders en door hun sociale omgeving. De behandelingen van Invivo Kids zijn dan ook gericht op het leren omgaan met het probleem i.p.v. het bestrijden van het probleem. Invivo voor kindertherapie in Ouderkerk aan de Amstel.

Invivo Kids: kindertherapie in Ouderkerk aan de Amstel

Het team van Invivo bestaat uit ervaren orthopedagogen, kinderpsychologen en een kinderpsychiater. Wij kunnen u en uw kind daardoor de beste behandeling aanbieden. U bent altijd welkom voor een intakegesprek. Daarna volgt er diagnostisch onderzoek. Deze is bedoeld om de oorzaken van het probleem te achterhalen of uit te sluiten. Vervolgens zijn er verschillende behandelingen mogelijk voor u en uw kind. Daarbij hoeft u niet steeds naar verschillende instanties voor de juiste begeleiding. Doordat niet alleen het kind, maar ook de ouders bij ons terecht kunnen, is het behandelingstraject vaak effectiever.

Wanneer kunt u bij Invivo terecht?

Vaak hebben ouders al vroegtijdig door dat er iets aan de hand is met hun kind. Ze weten dan vaak niet precies wat het is. In onze praktijk zien wij een aantal veel voorkomende problemen bij kinderen en jongeren. Hieronder een lijstje met een aantal van deze problemen en de bijbehorende symptomen:

  • ADHD – Rusteloosheid, impulsief gedrag, concentratieproblemen en leermoeilijkheden;
  • ADD – Een verlaagd vermogen om aandacht bij activiteiten te houden;
  • Autisme – Beperkingen op het gebied van sociale interactie en communicatie;
  • Angststoornis – Kort- of langdurige gevoelens van angst;
  • CD – Agressief of delinquent gedrag;
  • Hechtingsstoornis – Het kind kan gemeen en kwetsend reageren naar zijn/haar ouders;
  • ODD – Moeilijk in de opvoeding, vaak in verzet en driftig;
  • Stemmingsstoornis – Stemming is verstoord en kan bedrukt, depressief of juist manisch zijn.

Wilt u meer weten over een van de bovenstaande problemen? Neem dan gerust contact met Invivo Kids op. Wij vertellen u graag meer.

Neem contact op met Invivo Kids

Wilt u graag meer informatie over bijvoorbeeld diagnostisch onderzoek of het behandeltraject? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 – 767 0069 of neem contact op middels ons contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij Invivo kids. Invivo kids: kindertherapie in Ouderkerk aan de Amstel

Neem contact op