Kindertherapie in Maarn

Wilt u kindertherapie aanvragen in Maarn of omgeving? Want is er behoefte aan kinderpsychologie voor uw zoon of dochter? Dan helpt Invivo Kids u graag verder. Invivo Kids is een laagdrempelig diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met leer-, gedrags- en sociaal-emotionele problemen. De missie van ons vakbekwame team is ervoor zorgen dat kinderen en jongeren gezien en gewaardeerd worden om wie ze zijn. Gewaardeerd door zichzelf, hun ouders en hun sociale omgeving. Onze behandelingen richten wij dan ook op het leren omgaan met het probleem in plaats van het bestrijden van het probleem. Wij gaan voor een effectief en langdurig resultaat waarvan het kind de rest van zijn of haar leven profijt heeft. Invivo staat voor u klaar voor kindertherapie in Maarn.

Specialist in kinderpsychologie in Maarn

Bij Invivo Kids werken ervaren orthopedagogen, kinderpsychologen en een kinderpsychiater. Hierdoor kunnen we u en uw kind altijd een passende en de beste behandeling aanbieden. Bij Invivo vinden we het belangrijk dat een behandeling goed aansluit op de problemen van uw kind. Wij bieden daarom verscheidene behandelingen aan, zoals:

  • Individuele steunende therapie;
  • Cognitieve gedragstherapie;
  • Integratieve kindertherapie;
  • Opvoedingsondersteuning;
  • Speltherapie;
  • Systeemtherapie;
  • Medicamenteuze therapie;
  • Kindermindfulness;
  • Ouderbegeleiding.

Voor meer informatie over één of meerder van de genoemde behandelingen en therapieën kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten begeleiden u graag zo goed mogelijk en vertellen u graag meer!

Behandeltraject bij Invivo Kids

Als u besluit om bij Invivo Kids kindertherapie te volgen en hulp te aanvaarden van een kinderpsycholoog of kinderpsychiater, kunt u bij ons terecht voor een intakegesprek. Wij proberen dit zo snel mogelijk te laten verlopen, omdat er een reden is dat u contact met ons opneemt. Na de intake volgt diagnostisch onderzoek om de oorzaken van het probleem in kaart te brengen of juist uit te sluiten. Vervolgens zijn er verschillende behandelingen mogelijk voor u en uw kind. Dit noemen we ook wel het ‘alles-onder-één-dak-principe’. U hoeft niet naar verschillende instanties voor de juiste begeleiding. Doordat niet alleen het kind, maar ook de ouders bij ons terecht kunnen, is het behandelingstraject vaak effectiever.

Behandeltraject aanvragen

Wilt u samen werken aan het welzijn van uzelf en/of kind? Maak dan vandaag nog vrijblijvend een afspraak voor een intake. Invivo Kids is gespecialiseerd in kinderpsychologie en helpt u graag verder passende kindertherapie. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 020 – 767 0069 of neem contact op middels ons contactformulier. Invivo Kids staat voor u klaar!

Neem contact op