Kinderpsycholoog in Amersfoort

Kinderpsycholoog in regio Doorn

Bent u op zoek naar een kinderpsycholoog in regio Doorn? Maak dan kennis met Invivo Kids, een diagnostiek- en behandelcentrum met locaties in Amstelveen en  Zeist. Wij helpen kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar oud met leer-, gedrags-, en sociaal-emotionele problemen. Bij onze jeugdhulp ligt de focus op het leren omgaan met deze problemen en niet op het fanatiek bestrijden van de problemen. Alle kinderen mogen er zijn, ook de kinderen die zogenaamd anders zijn. Wij willen dat deze kinderen zichzelf waarderen en dat zij door hun omgeving worden gewaardeerd.

Daarom richten we ons niet alleen op de kinderen, ook de ouders spelen een grote rol bij de behandeling. Denk bijvoorbeeld aan ouderbegeleiding en mindful parenting. Invivo Kids heeft de specialisten en behandelvormen in huis die zowel de kinderen als ouders de juiste begeleiding geven.

Bezoekadressen

Invivo Kids Amstelveen (oude dorp)
Veenplaats 19
1182 JW Amstelveen
020 – 76 700 69

Invivo Kids Amstelveen
Populierenlaan 595
1185 SX Amstelveen
020 – 76 700 69

Invivo Kids Zeist
Sparrenheuvel 10 (gebouw A)
3708 JE  Zeist
035 – 82 00 986

infokids@invivo.nl

Goede kinderpsycholoog in regio Doorn

 • Verschillende soorten behandelaars: multidisciplinaire praktijk
 • Jong en professioneel team
 • Huiselijke en laagdrempelige sfeer
 • De kinderen en jongeren zijn op hun gemak en voelen zich gelijk thuis

Wilt u professionele hulp inschakelen voor uw zoon of dochter met leer-, gedrags-, en/of sociaal-emotionele problemen? U en uw kind zijn van harte welkom bij Invivo Kids. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een intakegesprek of meer informatie wilt ontvangen.

Invivo Kids Zeist (per 1 juni 2021 beschikbaar)
Sparrenheuvel 10
3708 JE Zeist

 

Neem contact op

Kind met angst en/of depressie in Doorn

Voor wie is kindertherapie in Doorn? Wij bieden behandelingen aan die binnen de gespecialiseerde GGZ en basis GGZ vallen. Kinderen en jongeren met ADHD, OCD, trauma, autisme, mutisme, angststoornissen, hechtingsstoornissen en gedragsstoornissen kunnen terecht bij een kinderpsycholoog en kinderpsychiater in Doorn. Een voorbeeld: een kind met angst of een kind met depressie in Doorn kan geholpen worden met kindertherapie.

Kinderen en jongeren met gedrags-, leer- en sociaal-emotionele problemen reageren anders op situaties dan hun meeste leeftijdsgenoten. Wij leren ze om te gaan met deze situaties door handvatten aan te reiken en er voor ze te zijn. Onze kindertherapie is voor elk kind in Doorn met angst en/of depressie problemen.

Wat heeft uw kind aan een kinderpsycholoog in Doorn?

Onder behandeling gaan bij een kinderpsycholoog in Doorn zal ertoe leiden dat uw kind beter wordt begrepen door de omgeving. Ook uw kind zal de omgeving beter aanvoelen of begrijpen. Het leven van uw zoon of dochter wordt een stuk gemakkelijker. Met de psycholoog zal uw kind praten over ongemakkelijke situaties waarin hij/zij niet op zijn gemak is.

Jongeren ouder dan 12 jaar kunnen op deze pagina meer lezen over hun rechten.

 

“In het Latijns betekent In Vivo 'in het leven': iedereen kan onbezorgd in het leven staan.”

De verschillende vormen van jeugdhulp in Doorn

Bij onze jeugdhulp in Doorn staan u en uw gezin centraal. Alleen als er daadwerkelijk acties worden ondernomen worden, kunnen patronen doorbroken worden en dingen positief veranderen. Wij kunnen de volgende behandelingen voor uw gezin opstellen:

 

 • Individuele steunende therapie;
 • Cognitieve gedragstherapie;
 • Integratieve kindertherapie;
 • Opvoedingsondersteuning;
 • Speltherapie;
 • Systeemtherapie;
 • Medicamenteuze therapie;
 • EMDR;
 • Kindermindfulness;
 • Mindful parenting;
 • Ouderbegeleiding.
kindertherapie in Amersfoort
Communicatie met kinderen

Diagnostisch onderzoek

Welke behandeling de juiste is voor uw kind hangt af van een diagnostisch onderzoek dat uitgevoerd wordt door de kinderpsycholoog in Doorn. Met dit onderzoek proberen we achter de oorzaak van de problemen te komen of juist bepaalde oorzaken uit te sluiten. Het achterhalen van de oorzaak helpt om de behandeling te vinden die het beste aansluit bij uw kind. Voordat we starten met de behandeling maken we afspraken over de vorm en inhoud. Deze afspraken worden vastgelegd in een persoonlijk behandelplan.

Spreekt onze jeugdhulp in Doorn u aan? U kunt uw gezin direct aanmelden, wij verwelkomen u graag!

Neem contact op

De pijlers van Invivo Kids

Het team van Invivo Kids bestaat uit vele ervaren kinder- en jeugdpsychiaters, kinder- en jeugdpsychologen en orthopedagogen. Wij hanteren een alles-onder-een-dak-principe: verschillende specialisten en behandelvormen samengebracht in één organisatie. Dit zorgt voor korte lijntjes en dat maakt onze dienstverlening weer efficiënter.

Naast ons ‘alles-onder-één-dak-principe hebben wij nog vier pijlers:

 1. Laagdrempelig;
 2. Een brede kijk;
 3. Niet praten maar doen;
 4. Leren omgaan mét.

 

Neem contact op met de kinderpsycholoog in Doorn

Spreekt de werkwijze van Invivo Kids u aan en wilt u kennismaken met onze kinderpsycholoog in Doorn? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de kindertherapie in Doorn die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 020 – 767 0069, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij Invivo Kids.

 

Neem contact op

Direct contact opnemen

U kunt uw vraag stellen door het contactformulier te gebruiken. Informatie wordt verstuurd via een beveiligde SSL verbinding. Toch kunt u beter geen privacygevoelige informatie versturen via het contactformulier.

Met het versturen van het contactformulier geeft u Invivo Kids toestemming om de ingevulde persoonsgegevens tijdelijk te verwerken. Invivo Kids verwerkt deze persoonsgegevens met het doel om de gestelde vraag te beantwoorden en om u desgevraagd van informatie over de diensten van Invivo Kids te voorzien.