Kinderpsycholoog Uithoorn

Als u op zoek bent naar een gespecialiseerde kinderpsycholoog in Uithoorn, dan bent u bij Invivo Kids aan het juiste adres. Dit is een toegankelijk diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met gedrags-, leer-, en sociaal-emotionele problemen. In onze praktijk bieden we verschillende soorten behandelingen aan, waarbij we ons focussen op het leren omgaan met het probleem in plaats van het actief bestrijden ervan. Binnen ons kind- en jeugdteam vindt u een kinderpsychiater en meerdere orthopedagogen en kinderpsychologen. Er is dus altijd een specialist die u en uw kind kan begeleiden.

kinderpsycholoog in de regio Uithoorn

Invivo Clinics werd in 2009 opgericht om professionele tweedelijns zorg aan te kunnen bieden die laagdrempeliger en minder bureaucratisch was dan andere instellingen. Na een aantal succesvolle jaren en de opening van diverse behandellocaties, hebben wij in 2015 Invivo Kids opgezet. Hier kunnen we kinderen en jongeren helpen met gedrags-, leer-, en sociaal-emotionele problemen. Zo helpen wij bijvoorbeeld veel kinderen met: angst- en stemmingsproblemen, autisme, intelligentievraagstukken, ADHD, ODD, ADD en CD.

Vaak hebben ouders het al vroegtijdig door wanneer er iets aan de hand is met hun kind. Om de juiste oorzaak van het probleem vast te stellen wordt er bij ons diagnostisch onderzoek verricht. Na het onderzoek hebben wij verschillende behandelmogelijkheden. Deze behandelingen zijn niet alleen gericht op kinderen, we bieden bijvoorbeeld ook begeleiding aan voor ouders, zodat u weet hoe u het beste met de situatie om kunt gaan. Om een zo effectief mogelijk resultaat te bereiken, hebben wij het alles-onder-één-dak-principe binnen onze praktijk. Hierdoor hoeven u en uw kind niet naar verschillende instanties om de juiste begeleiding te krijgen.

De mogelijkheden bij Invivo Kids

Bij Invivo Kids vinden we het belangrijk dat een behandeling goed aansluit bij de problemen van uw kind. Hierdoor bieden wij verschillende behandelingen aan zoals bijvoorbeeld:

Als u meer informatie wilt over één of meerdere van deze behandelingen, kunt u gewoon contact met ons opnemen. Onze specialisten vertellen u graag meer!

Contact

Wilt u graag de hulp inschakelen van deze kinderpsycholoog in Uithoorn? Neem dan contact met ons op. U kunt eenvoudig een vraag stellen door de button ‘stel uw vraag’ onderaan deze pagina te gebruiken. Wilt u liever gebeld worden door een van onze specialisten? Klik dan op de button ‘bel mij terug’, waarna we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Neem contact op