Invivo: Uw kinderpsycholoog in Bunnik

Als u op zoek bent naar een bekwame kinderpsycholoog in omgeving Bunnik zit u bij Invivo Kids helemaal goed. Invivo Kids is een laagdrempelig diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met leer-, gedrags- en sociaal-emotionele problemen. Invivo Kids staat klaar voor ouders en hun kind wanneer er behoefte is aan een kinderpsycholoog. Onze missie is ervoor zorgen dat kinderen en jongeren gezien en gewaardeerd worden om wie ze zijn door zichzelf, hun ouders en hun sociale omgeving. Daarom richten we onze behandelingen ook op het leren omgaan met het probleem in plaats van het bestrijden van het probleem.

Dus bent u op zoek naar een kinderpsycholoog in Bunnik of omgeving? Weet dan dat Invivo Kids u en uw kind kan helpen middels kinderpsychologie. Wij gaan voor de meest effectieve behandeling en bieden daarom zowel voor het kind als de ouder(s) behandelingen. Samen werken we aan het probleem.

Hoe Invivo Kids te werk gaat

Wij vinden dat als je zorg nodig hebt, je geen nummertje moet zijn. Voor de meeste gezinnen die op zoek zijn naar hulp is de situatie al nieuw genoeg. Bij ons staan u en uw gezin centraal. Wij proberen zoveel mogelijk overbodige administratieve last bij uw gezin weg te nemen. Zodat u met uw kind aan de slag kunt. Uiteraard moeten er altijd administratieve zaken geregeld worden maar wij nemen de tijd om u uit te leggen wat u moet doen.

Als u besluit om met ons verder te gaan, kunt u bij ons terecht voor een intakegesprek. Na de intake volgt er diagnostisch onderzoek. Hiermee achterhalen we de oorzaken van het probleem of we sluiten ze juist uit. Vervolgens zijn er verschillende behandelingen mogelijk voor u en uw kind. Dit noemen we ook wel het ‘alles-onder-één-dak-principe’. Zowel ouder als kind kan bij ons terecht, en hierdoor is het behandelingstraject vaak effectiever.

De mogelijkheden bij Invivo Kids

Bij Invivo Kids vinden we het belangrijk dat een behandeling goed aansluit bij de daadwerkelijke problemen van uw kind. Wij bieden daarom verschillende behandelingen aan, waaronder:

Wanneer u meer wilt weten over één of meer van bovenstaande behandelingen, bent u vrij om uw vragen te stellen en contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen u graag verder!

Neem contact op met Invivo Kids

Wilt u graag meer informatie over bijvoorbeeld diagnostisch onderzoek of het behandeltraject voordat u met uw kind naar een kinderpsycholoog nabij Bunnik gaat? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 – 767 0069 of door contact op te nemen middels ons contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Invivo Kids: voor kinderpsychologie in Bunnik.

Neem contact op