Kinderpsycholoog in de regio Doorn

Wilt u graag de hulp inschakelen van een professionele kinderpsycholoog in de regio Doorn? dan bent u bij Invivo Kids aan het juiste adres. Wij zijn een toegankelijk diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar. In onze praktijk bieden we verschillende soorten behandelingen aan, waarbij we de focus leggen op het leren omgaan met het probleem in plaats van het actief bestrijden ervan. Binnen ons kind- en jeugdteam vindt u een kinderpsychiater en meerdere kinderpsychologen en orthopedagogen. Er is dus altijd een specialist die uw kind bij zijn of haar probleem kan helpen.

Ervaren kinderpsycholoog in de regio Doorn

In 2009 werd Invivo Clinics opgericht om tweedelijns zorg aan te kunnen bieden die laagdrempeliger en minder bureaucratisch was dan bij andere instellingen. Na een aantal succesvolle jaren en de opening van diverse behandellocaties, hebben wij in 2015 Invivo Kids in het leven geroepen. Hier helpen wij veel kinderen met onder andere: ADHD, ODD, ADD, CD, angst- en stemmingsproblemen, autisme en intelligentievraagstukken.

Om de oorzaak van het probleem vast te stellen wordt er diagnostisch onderzoek verricht. Na het onderzoek hebben wij verschillende behandelmogelijkheden. Deze behandelingen zijn niet alleen gericht op kinderen, we bieden bijvoorbeeld ook begeleiding aan voor ouders, zodat u weet hoe u met de situatie om kunt gaan. Om een zo effectief mogelijk resultaat te bereiken, hanteren wij het alles-onder-één-dak-principe. Hierdoor hoeven u en uw kind niet naar verschillende instanties om de juiste begeleiding te krijgen en verloopt het behandelproces vaak een stuk effectiever.

Behandelingen

Geen één kind of probleem is hetzelfde. Bij Invivo Kids bieden we dan ook verschillende behandelingen aan, zodat er altijd wel een passende behandeling voor het kind en het probleem is. Hierbij kunt u denken aan:

  • Cognitieve gedragstherapie
  • Medicamenteuze therapie
  • Individuele steunende therapie
  • Speltherapie
  • Systeemtherapie
  • Integratieve kindertherapie
  • Kindermindfulness
  • Ouderbegeleiding
  • Opvoedingsondersteuning

Wilt u graag meer informatie over één of meerdere van deze behandelingen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij vertellen u graag meer!

Heeft u vragen? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd geraakt in deze kinderpsycholoog in Doorn en heeft u nog vragen? Maak dan gebruik van de button onderaan deze pagina. Wilt u liever gebeld worden door een van onze specialisten? Klik dan op de button ‘bel mij terug’, waarna we zo snel mogelijk bij u terugkomen om uw vragen te beantwoorden!

Neem contact op