Kinderpsycholoog in De Kwakel

Bent u op zoek naar een kinderpsycholoog in De Kwakel? Wij, van Invivo Kids, zijn een laagdrempelig diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met leer-, gedrags- en sociaal-emotionele problemen. Onze missie is ervoor zorgen dat kinderen en jongeren gezien en gewaardeerd worden om wie ze zijn. Gewaardeerd door zichzelf, hun ouders, maar ook door hun sociale omgeving. Onze behandelingen richten wij dan ook op het leren omgaan met het probleem i.p.v. het bestrijden van het probleem. Invivo Kids staat voor u klaar.

Invivo Kids: kinderpsychologie in De Kwakel

Invivo Clinics is in 2009 opgericht om professionele tweedelijns zorg aan te kunnen bieden die laagdrempeliger en minder bureaucratisch was dan andere instellingen. Na een aantal succesvolle jaren en de opening van diverse behandellocaties, hebben wij in 2015 Invivo Kids opgezet. Hier kunnen we kinderen en jongeren helpen met gedrags-, leer-, en sociaal-emotionele problemen. Zo helpen wij bijvoorbeeld veel kinderen met: angst- en stemmingsproblemen, autisme, intelligentievraagstukken, ADHD, ODD, ADD en CD. Ons team bestaat uit ervaren orthopedagogen, kinderpsychologen en een kinderpsychiater. Deze combinatie maakt dat we u en uw kind de beste behandeling kunnen aanbieden. Als u besluit om met ons verder te gaan, kunt u bij ons terecht voor een intakegesprek. Daarna volgt het diagnostisch onderzoek. Dit is bedoeld om de oorzaken van het probleem te achterhalen of uit te sluiten. Vervolgens zijn er verschillende behandelingen mogelijk voor u en uw kind. We hebben bij Invivo Kids het ‘alles-onder-één-dak-principe’. U hoeft niet naar verschillende instanties voor de juiste begeleiding. Doordat niet alleen het kind, maar ook de ouders bij ons terecht kunnen, is het behandelingstraject vaak effectiever. Voor kindertherapie in De Kwakel zit u bij ons dus op de juiste plek.

De mogelijkheden bij Invivo Kids

Bij Invivo Kids vinden we het belangrijk dat een behandeling goed aansluit bij de problemen van uw kind. Hierdoor bieden wij verschillende behandelingen aan zoals bijvoorbeeld:

  • Individuele steunende therapie;
  • Speltherapie;
  • Cognitieve gedragstherapie;
  • Medicamenteuze therapie;
  • Systeemtherapie;
  • Integratieve kindertherapie;
  • Opvoedingsondersteuning;
  • Kindermindfulness;
  • Ouderbegeleiding.

Neem contact op met Invivo Kids

Wilt u graag meer informatie over bijvoorbeeld diagnostisch onderzoek of het behandeltraject? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 – 767 0069 of neem contact op middels ons contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij Invivo kids. Invivo kids: uw kinderpsycholoog in De Kwakel

Neem contact op