Kinderpsycholoog in Abcoude

Bent u op zoek naar een professionele kinderpsycholoog in Abcoude? Invivo Kids is een toegankelijk diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met gedrags-, leer-, en sociaal-emotionele problemen. In onze praktijk bieden wij verschillende soorten behandelingen aan, waarbij de focus ligt op het leren omgaan met het probleem in plaats van het actief bestrijden ervan. Binnen ons kind- en jeugdteam vindt u een kinderpsychiater, meerdere orthopedagogen en kinderpsychologen.

kinderpsycholoog Abcoude – Invivo Kids

In 2009 werd Invivo Clinics opgericht om professionele tweedelijns zorg aan te kunnen bieden die toegankelijker en minder bureaucratisch was dan andere instellingen. Na een aantal succesvolle jaren en de opening van diverse behandellocaties, hebben wij in 2015 Invivo Kids in het leven geroepen. Hier kunnen we kinderen en jongeren helpen met gedrags-, leer-, en sociaal-emotionele problemen. Zo bieden wij diagnostiek en behandelingen aan voor bijvoorbeeld: autisme, angst- en stemmingsproblemen, intelligentievraagstukken, ADHD, ADD, CD en ODD.

Veel ouders voelen het goed aan wanneer er iets aan de hand is met hun kind. Om de juiste oorzaak van het probleem te achterhalen wordt er bij ons diagnostisch onderzoek verricht. Na het onderzoek hebben wij verschillende behandelmogelijkheden. Deze behandelingen zijn niet alleen gericht op kinderen, we bieden bijvoorbeeld ook belangrijke ouderbegeleidingsgesprekken aan, zodat u weet hoe u als ouder met de situatie om kunt gaan. Om een zo effectief mogelijk resultaat te bereiken, hebben wij het alles-onder-één-dak-principe in het leven geroepen. Hierdoor hoeven u en uw kind niet naar verschillende instanties om de juiste begeleiding te krijgen. U kunt gewoon met het hele gezin bij Invivo Kids terecht!

Onze behandelingen

Wij vinden we het belangrijk dat een behandeling goed aansluit bij de problemen van uw kind. Hierdoor bieden wij verschillende behandelmogelijkheden, zoals:

  • Cognitieve gedragstherapie
  • Medicamenteuze therapie
  • Systeemtherapie
  • Individuele steunende therapie
  • Speltherapie
  • Opvoedingsondersteuning
  • Kindermindfulness
  • Ouderbegeleiding
  • Integratieve kindertherapie

Wilt u graag meer informatie over een van deze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de verschillende opties.

Contact opnemen

Wilt u graag in contact komen met deze kinderpsycholoog in Abcoude? Neem dan contact met ons op. U kunt vrijblijvend een vraag stellen door de button ‘stel uw vraag’ onderaan deze pagina te gebruiken. Wilt u liever gebeld worden door een van onze specialisten? Klik dan op de button ‘bel mij terug’, waarna we zo snel mogelijk bij u terugkomen om de mogelijkheden met u te bespreken.

Neem contact op