Kinderpsychologie in Amstelveen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van kinderpsychologie in Amstelveen? Invivo kids is een laagdrempelig diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met leer-, gedrags- en sociaal-emotionele problemen. Onze missie is ervoor zorgen dat kinderen en jongeren gezien en gewaardeerd worden om wie ze zijn. Gewaardeerd door zichzelf, hun ouders en hun sociale omgeving. Onze behandelingen richten wij dan ook op het leren omgaan met het probleem i.p.v. het bestrijden van het probleem. Invivo Kids staat voor u klaar.

Invivo Kids: specialist in kinderpsychologie in Amstelveen

Ons team bestaat uit ervaren orthopedagogen, kinderpsychologen en een kinderpsychiater. Hierdoor kunnen we u en uw kind de beste behandeling aanbieden. Als u besluit om met ons verder te gaan, kunt u bij ons terecht voor een intakegesprek. Daarna volgt er diagnostisch onderzoek. Dit is om de oorzaken van het probleem te achterhalen of juist uit te sluiten. Vervolgens zijn er verschillende behandelingen mogelijk voor u en uw kind. Dit noemen we ook wel het ‘alles-onder-één-dak-principe’. U hoeft niet naar verschillende instanties voor de juiste begeleiding. Doordat niet alleen het kind, maar ook de ouders bij ons terecht kunnen, is het behandelingstraject vaak effectiever.

De mogelijkheden bij Invivo Kids

Bij Invivo Kids vinden we het belangrijk dat een behandeling goed aansluit bij de problemen van uw kind. Wij bieden daarom verscheidende behandelingen aan, zoals:

  • Individuele steunende therapie;
  • Integratieve kindertherapie;
  • Cognitieve gedragstherapie;
  • Systeemtherapie;
  • Opvoedingsondersteuning;
  • Speltherapie;
  • Medicamenteuze therapie;
  • Ouderbegeleiding;
  • Kindermindfulness.

Wilt u meer informatie over één of meerdere van deze behandelingen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten vertellen u graag meer!

Neem contact op met Invivo Kids

Wilt u graag meer informatie over bijvoorbeeld diagnostisch onderzoek of het behandeltraject? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 – 767 0069 of neem contact op middels ons contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij Invivo kids. Invivo kids: voor kinderpsychologie in Amstelveen

Contact opnemen