Anna Kapteijns

Mijn naam is Anna Kapteijns en ik werk sinds november 2016 met veel plezier bij Invivo Kids. Ik ben tijdens mijn opleiding bij Invivo gestart bij de administratie, heb mijn eindstage hier afgerond en ben sindsdien (2018) als behandelaar werkzaam.

In mijn benadering staan warmte, betrokkenheid, openheid en humor centraal. Ik vind het belangrijk dat iemand zich op zijn gemak voelt, zodat we vanuit goed contact samen kunnen kijken naar een passende aanpak. Ik werk graag samen met het hele gezin (en omgeving), omdat we onlosmakelijk zijn verbonden aan de belangrijke mensen om ons heen. Ik werk vanuit de principes van de Acceptance en Commitment therapy (ACT) en andere ervaringsgerichte therapievormen: ik ben naast Psycholoog tevens Sherborne Samenspel therapeut, Mindfulnesstrainer en in opleiding tot Systeemtherapeut.

Samen onderzoeken we hoe jullie vertrouwen in jezelf en elkaar kan groeien, wat voor eenieder van jullie belangrijk is en hoe je om kan leren gaan met lastige gevoelens, gedachtes, situaties en de uitdagingen die het leven soms biedt! Met als basis: Je bent al goed zoals je bent, met al je krachten en kwetsbaarheden.