Orthopedagoog Zeist

Zoekt u een orthopedagoog in Zeist?

Ben je in de omgeving van Zeist op zoek naar een orthopedagoog die jouw kind met zijn/haar problemen kan helpen? Zoek dan niet verder, want je bent bij Invivo op de beste plek. Dit centrum beschikt over meerdere deskundige orthopedagogen die u graag een helpende hand bieden.

Over Invivo Kids Nabij Zeist

Invivo Kids in de omgeving van Zeist behandelt kinderen tussen de 0 en de 18 jaar oud die last hebben leer-, gedrags-, en sociaal emotionele problemen. Het is een diagnostiek- en behandelcentrum met meerdere locaties in de omgeving van Zeist: twee in Amstelveen, een in Bussum en een in Mijdrecht. Alle behandelingen worden onder een dak uitgevoerd, waardoor je niet naar verschillende instanties hoeft voor verschillende behandelingen. Invivo Kids beschikt over een compleet kind-en jeugdteam dat altijd voor je kind klaar staat. Dit diagnostiek- en behandelcentrum is net een beetje anders dan de meeste andere behandelcentra, omdat Invivo Kids zich niet op het oplossen van het probleem focust, maar op het leren leven met het probleem.

Vaak hebben ouders wel door dat er wat met hun kind aan de hand is, maar weten ze niet precies wat er aan scheelt. In dit soort gevallen komt diagnostiek goed van pas. Diagnostiek wordt gebruikt om de oorzaak van bepaalde problemen te achterhalen, of juist om oorzaken te kunnen ontkrachten. Wanneer daar geen oorzaak uit komt, is verder onderzoek nodig. Naast diagnostiek worden er verscheidene behandelingen aangeboden, zoals bijvoorbeeld speltherapie, cognitieve gedragstherapie of opvoedingsondersteuning.

Waarom kies je voor een orthopedagoog van Invivo Kids?

  • Alles onder één dak: psychiator, psycholoog, pedagoog, orthopedagoog
  • Direct contact
  • Geen grote instelling, maar wel persoonlijke aandacht.
  • We richten ons op wat je kind wel kan, niet naar wat je kind niet kan.
  • Ondersteuning voor zowel de ouder als het kind
  • Laagdrempelig

Neem contact op met een van de orthopedagogen

Heeft u een vraag of een opmerking aan het team van Invivo Kids? Of wilt u meteen een afspraak maken met een van de orthopedagogen? Dat kan natuurlijk! Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 020 – 76 700 69 en je hoort snel van ons!