Orthopedagoog Wijk bij Duurstede

Op zoek naar een orthopedagoog in Wijk bij Duurstede?

Woont u in de omgeving van Wijk bij Duurstede en bent u op zoek naar een orthopedagoog? Dan bent u hier, bij Invivo Kids, op het juiste adres. Invivo Kids heeft orthopedagogen in haar team die u graag verder helpen.

Over Invivo Kids nabij Wijk bij Duurstede

Invivo Kids in de omgeving van Wijk bij Duurstede is een behandel- en diagnostiek centrum voor kinderen tussen de 4 en de 18 jaar oud die kampen met leer-, gedrags-, en sociaal emotionele problemen. Dit centrum heeft meerdere locaties in de omgeving van Wijk bij Duurstede: een in Mijdrecht, een in Bussum en twee locaties in Amstelveen. Het centrum heeft een compleet kind-en jeugteam dat voor je kind klaar staat, dat bestaat uit kinder- en jeugpsychiaters, kinder- en jeugspsychologen en orthopedagogen. Het team hanteert een andere werkwijze dan de meeste diagnostiek-en behandelcentra. Invivo Kids biedt behandelingen aan die zich richten op het leren omgaan met problemen, in plaats van het fanatiek bestrijden van het probleem.

Diagnostiek komt van pas wanneer niet helemaal duidelijk is wat de oorzaak is van het probleem. Vaak vermoeden de ouders wel wat er met hun kind aan de hand is, maar soms is het niet wat ze denken dat het is. De oorzaak van het probleem wordt middels diagnostiek achterhaald, of er worden mogelijke oorzaken uitgesloten.Verder onderzoek is nodig wanneer er geen oorzaak gevonden is. Naast diagnostiek, biedt Invivo ook allerlei behandelingen aan, waaronder kinder-mindfullness, opvoedingsondersteuning en cognitieve gedragstherapie.

Waarom een orthopedagoog van Invivo Kids?

  • Alles onder één dak: psychiator, psycholoog, pedagoog, orthopedagoog
  • Direct contact
  • Geen grote instelling, maar wel persoonlijke aandacht
  • We leren je omgaan het probleem
  • Laagdrempelig

Neem contact op met een orthopedagoog van Invivo Kids

Wil je meer weten over Invivo Kids? Of wilt u direct een afspraak maken met een orthopedagooh? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 020 – 76 700 69.