Orthopedagoog Hilversum

Orthopedagoog nodig in Hilversum?

Woon je in de omgeving van Hilversum en ben je op zoek naar een orthopedagoog? Dan ben je bij Invivo Kids op het juiste adres. Invivo Kids heeft meerdere orthopedagogen in haar team, die je graag helpen bij de problemen.

Over Invivo Kids nabij Hilversum

Invivo Kids is een diagnostiek- en behandelcentrum in de buurt van Hilversum voor kinderen en jongeren in de tot 18 jaar oud, die kampen met leer-, sociaal emotionele- en gedragsproblemen. Dit behandelcentrum beschikt over meerdere locaties: twee in Amstelveen, een in Mijdrecht en een in Bussum. Bij Invivo Kids bevinden alle behandelingen onder een dak plaats, omdat er bij dit diagnostiek- en behandelcentrum een compleet kind- en jeugdteam voor je kind klaar staat.

Invivo Kids werkt net even anders dan de meeste andere behandelcentra, omdat er bij Invivo Kids niet naar een oplossing van het probleem wordt gezocht. Er wordt namelijk gezocht naar een manier waarop er met het probleem om kan worden gegaan. Ouders hebben vaak wel door wat er met hun kind aan de hand is, al voordat ze de hulp inschakelen van een behandelaar. In sommige gevallen weten de ouders niet wat er speelt en blijkt het probleem toch ergens anders vandaan te komen, dan komt diagnostiek van pas. Diagnostiek wordt gebruikt om oorzaken van problemen te achterhalen, maar wordt ook gebruikt om oorzaken uit te sluiten. Naast diagnostiek worden er allebei behandelingen aangeboden, zoals voorbeeld cognitieve gedragstherapie, kindmindfullnes en ondersteuning voor ouders.

Waarom kiezen voor een orthopedagoog van Invivo Kids?

  • Alles onder één dak: psychiator, psycholoog, pedagoog…
  • Direct contact
  • Geen grote instelling, maar wel persoonlijke aandacht
  • Leren omgaan het probleem
  • Samen richten we ons op wat je kind wel kan, niet naar wat je kind niet kan
  • Laagdrempelig

Contact met een orthopedagoog van Invivo Kids

Wil je de hulp inschakelen van een van de orthopedagoog in Hilversum die werkzaam is bij Invivo Kids? Of heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact
met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 020 – 76 700 69 en je hoort snel van ons! Wij en de orthopedagoog helpen jou en je kind graag verder bij het leren omgaan met het probleem.