Orthopedagoog Amsterdam

Orthopedagoog nodig in Amsterdam?

Heeft je kind problemen en ben je op zoek naar een orthopedagoog in de buurt van Amsterdam? Zoek dan niet verder, want je bent bij Invivo Kids op het juiste adres aanbeland! Invivo Kids heeft meerdere orthopedagogen in dienst die jou en je kind maar al te graag verder helpen.

Over Invivo Kids nabij Amsterdam

Invivo Kids is een diagnostiek- en behandelcentrumi in de buurt van Amsterdam, voor kinderen en jongeren tussen de 0 en de 18 jaar oud, die leer-, sociaal emotionele- en gedragsproblemen hebben. Invivo Kids heeft meerdere locaties: twee in Amstelveen, een in Mijdrecht en een in Bussum. Bij Invivo Kids staat een compleet kind-en jeugdteam klaar om hulp te bieden. De werkwijze van Invivo Kids is anders dan de werkwijze van de meeste diagnostiek- en behandelcentra, aangezien de behandelingen zich richten op leren omgaan met het probleem, niet op het verhelpen van het probleem. Er worden naast diagnostiek, meerdere behandelingen aangeboden die helpen bij het leren omgaan met het probleem. Zo kan er gekozen worden voor onder andere kindermindfullnes, cognitieve gedragstherapie en natuurlijk ouderbegeleiding.

Diagnostiek kan nodig zijn wanneer niet helemaal duidelijk is wat de problemen nou precies veroorzaakt. Diagnostiek wordt ook gebruikt om bepaalde oorzaken van problemen te kunnen uitsluiten. In deze tijd hebben ouders al wel snel door wat er met hun kind aan de hand is, maar in sommige gevallen blijkt het probleem toch ergens anders vandaan te komen. Wanneer de oorzaak nog niet helemaal duidelijk is en er geen geschikte behandeling gekozen kan worden, wordt meer diagnostisch onderzoek verricht.

Waarom kies je voor behandeling door Invivo Kids?

  • Alles onder één dak: psychiator, psycholoog, pedagoog…
  • Direct contact
  • Geen grote instelling, maar wel persoonlijke aandacht.
  • Je leert omgaan het probleem.
  • We richten ons op wat je kind wél kan, niet naar wat je kind niet kan
  • Laagdrempelig

Neem contact op met een orthopagoog in Amsterdam

Wil je de hulp inschakelen van een van de Amsterdamse orthopedagogen van Invivo Kids? Of heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 020 – 76 700 69 en je hoort snel van ons! Wij en de orthopedagoog helpen jou en je kind graag verder bij het leren omgaan met het probleem.