Nicolet van Overloop

Mijn naam is Nicolet van Overloop. Ik woon samen met mijn man, (bijna-uitvliegende) dochter en hond in de buurt van Amstelveen en werk met veel plezier sinds 2017 bij Invivo als Hoofd zorgadministratie en functioneel applicatiebeheerder.

Met een variatie aan taken voel ik mij op mijn best. Samen met mijn collega’s van de Zorgadministratie en Frontoffice ontzorg ik onze behandelaren in de administratie en registratie. Daarnaast zorg ik ervoor dat iedereen op een veilige en prettige wijze kan werken in ons elektronische zorgdossier. Ik sta voor denken in oplossingen.

Mijn doel is om zowel dienstverlenend en faciliterend aanwezig te zijn en van daaruit collega’s te motiveren en te ondersteunen. Mijn werk moet bijdragen aan de continuïteit van de organisatie, hetgeen uiteindelijk ook ten goede komt aan onze cliënten. De goede sfeer die overal voelbaar is binnen de organisatie, de groei en het enthousiasme van alle medewerkers maakt dat ik hier graag deel van uit wil maken.