kindertherapie zeist

Invivo voor kindertherapie in Zeist

Invivo is een diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met leer-, gedrags-, en sociaal-emotionele problemen. We zijn gevestigd in de regio van Amsterdam, Amstelveen, Volendam, Uithoorn en Aalsmeer en de regio Gooi en Vechtstreek. In 2009 is Invivo opgericht als reactie op de logge, bureaucratische GGZ instellingen door laagdrempelige (tweedelijns) zorg te bieden. Wij vinden dat mensen immers mensen zijn en geen nummertje. Daarnaast maken wij verschil door een behandelplan aan te bieden waar niet de focus ligt op de problemen zelf, maar het leren omgaan mét deze problemen. Wij willen dat de jongeren en kinderen zichzelf waarderen, dat hun ouders hen waarderen en dat zij ook door hun sociale omgeving gewaardeerd worden. Dus bent u op zoek naar kindertherapie in Zeist? Dan bent u bij Invivo aan het juiste adres!

Over Invivo

Ons team bestaat uit vele ervaren kinder- en jeugdpsychiaters, kinder- en jeugd psychologen en orthopedagogen. Dit noemen wij ook wel het ‘alles-onder-één-dak-principe’. Wij vinden het belangrijk dat u niet naar verscheidende instanties hoeft voor de juiste begeleiding. Hiermee bieden wij u de laagdrempeligheid van een praktijk met de kwaliteit van een instelling. De lijntjes zijn korter en dat maakt onze dienstverlening weer efficiënter. Naast ons ‘alles-onder-één-dak-principe hebben wij nog vier peilers:

  • 1.Laagdrempelig;
  • 2. Een brede kijk;
  • 3. Niet praten maar doen;
  • 4. Leren omgaan mét.

In sommige gevallen kan een aantal gesprekken met de ouders van het kind, de problemen van het kind al oplossen. Dat is waarom ouderbegeleiding altijd onderdeel uitmaakt van onze behandeling. Maar u kunt ook voor verscheidende andere behandelingen bij de kindertherapie in Zeist terecht. Sinds kort bieden wij bijvoorbeeld kindermindfullness aan. Je zou mindfullness kunnen vertalen naar ‘bewustzijnsgericht’. Dat betekent dat je leert om minder op de automatische piloot te gaan en je je bewust wordt van je primaire gedachten en gedragingen. Lijkt u kindertherapie in Zeist wel wat? Dan kunt u bij ons terecht voor een intakegesprek.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld kindermindfullness of andere behandelingen van Invivo? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar 020 – 767 0069. U kunt ook contact met ons opnemen middels ons contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij Invivo kids. Invivo kids: kindertherapie in Zeist.

Neem contact op