kindertherapie in Uithoorn

Invivo kids is een laagdrempelig diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met leer-, gedrags- en sociaal-emotionele problemen. Bent u op zoek naar een kinderpsychiater in Uithoorn? Dan bent u bij Invivo aan het juiste adres. Onze missie is ervoor zorgen dat kinderen en jongeren gezien en gewaardeerd worden om wie ze zijn. Gewaardeerd door zichzelf, hun ouders en hun sociale omgeving. Onze behandelingen richten wij dan ook op het leren omgaan met het probleem i.p.v. het bestrijden van het probleem. Invivo voor kindertherapie in Uithoorn.

Invivo Kids: kindertherapie in Uithoorn

Ons team bestaat uit ervaren orthopedagogen, kinderpsychologen en een kinderpsychiater. Hierdoor kunnen we u en uw kind de beste behandeling aanbieden. U kunt bij ons binnen 5 dagen terecht voor een intakegesprek. Daarna volgt er diagnostisch onderzoek. Dit is om de oorzaken van het probleem te achterhalen of juist uit te sluiten. Vervolgens zijn er verschillende behandelingen mogelijk voor u en uw kind. U hoeft niet naar verschillende instanties voor de juiste begeleiding. Doordat niet alleen het kind, maar ook de ouders bij ons terecht kunnen, is het behandelingstraject vaak effectiever.

Wanneer kunt u bij Invivo terecht?

Ouders hebben het vaak vroegtijdig door dat er iets aan de hand is met hun kind. Ze weten vaak niet precies wat het is. In onze praktijk zien wij een aantal veel voorkomende problemen bij kinderen en jongeren. Hieronder een lijstje met een aantal van deze problemen en de bijbehorende symptomen:

  • Angststoornis – Kort- of langdurige gevoelens van angst;
  • Hechtingsstoornis – Het kind kan gemeen en kwetsend reageren naar zijn/haar ouders;
  • ODD – Moeilijk in de opvoeding, vaak in verzet en driftig;
  • ADHD – Rusteloosheid, impulsief gedrag, concentratieproblemen en leermoeilijkheden;
  • ADD – Een verlaagd vermogen om aandacht bij activiteiten te houden;
  • Autisme – Beperkingen op het gebied van sociale interactie en communicatie.
  • Stemmingsstoornis – Stemming is verstoord en kan bedrukt, depressief of juist manisch zijn;
  • CD – Agressief of delinquent gedrag;

Wilt u meer weten over een van de bovenstaande problemen? Neem dan gerust contact met Invivo Kids op. Wij vertellen u graag meer.

Neem contact op met Invivo Kids

Wilt u graag meer informatie over bijvoorbeeld diagnostisch onderzoek of het behandeltraject? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 – 767 03 78 of neem contact op middels ons contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij Invivo kids. Invivo kids: kindertherapie in Uithoorn

Neem contact op