Invivo: kindertherapie in Bunnik

Wij zijn een diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met leer-, gedrags-, en sociaal-emotionele problemen. 2009 is het jaar dat wij zijn opgericht als reactie op de logge, bureaucratische GGZ instellingen door laagdrempelige (tweedelijns) zorg te bieden. Wij vinden dat mensen immers mensen zijn en geen nummertje. Daarnaast maken wij verschil door een behandelplan aan te bieden waar niet de focus ligt op de problemen zelf, maar het leren omgaan hiermee. Inmiddels zijn wij gevestigd in de regio van Amsterdam, Amstelveen, Volendam, Uithoorn en Aalsmeer en de regio Gooi en Vechtstreek. Dus bent u op zoek naar kindertherapie in Bunnik en omstreken? Dan bent u bij Invivo aan het juiste adres!

Over Invivo

Het team van Invivo zit vol met ervaren kinder- en jeugdpsychiaters, kinder- en jeugd psychologen en orthopedagogen. ‘Alles-onder-één-dak-principe’ noemen wij het ook wel. Zo hoeft u niet naar verschillende instanties voor de juiste begeleiding en/of behandeling. De lijntjes zijn hierdoor een stuk korter en dat maakt onze dienstverlening weer efficiënter. Naast ons ‘alles-onder-één-dak-principe’ hebben wij nog vier peilers:

  • Laagdrempelig;
  • Een brede kijk;
  • Niet praten maar doen;
  • Leren omgaan mét.

In een aantal gevallen kan een paar gesprekken met de ouders van het kind, de problemen van het kind al oplossen. Dat is waarom ouderbegeleiding altijd onderdeel uitmaakt van onze behandeling.

Behandelingen bij Invivo

U kunt voor verscheidende behandelingen bij de kindertherapie in Bunnik terecht. Sinds kort bieden wij bijvoorbeeld kindermindfullness aan. Dit zou je kunnen vertalen naar ‘bewustzijnsgericht’. Dat betekent dat je leert om minder op de automatische piloot te gaan en je je bewust wordt van je primaire gedachten en gedragingen. Maar u kunt ook bij de kindertherapie in Bunnik terecht voor de volgende behandelingen:

Lijkt u kindertherapie in Bunnik wel wat? Dan kunt u bij ons terecht voor een intakegesprek.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld kindermindfullness of andere behandelingen van Invivo? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar 020 – 767 0069. U kunt ook contact met ons opnemen middels ons contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij Invivo kids. Invivo kids: kindertherapie in Bunnik.

Neem contact op