Invivo, uw kinderpsycholoog in Zeist

Wij zijn Invivo Kids en wij zijn een diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met leer-, gedrags-, en sociaal-emotionele problemen. Dus bent u op zoek naar een kinderpsycholoog in Zeist? Dan bent u bij Invivo aan het juiste adres. Wij hebben als missie dat alle kinderen en jongeren gezien worden en gewaardeerd worden om wie ze zijn. Wij willen dat zij zichzelf waarderen, dat hun ouders hen waarderen en dat zij ook door hun sociale omgeving gewaardeerd worden. De behandelingen van Invivo zijn dan ook gericht op het leren omgaan met het probleem en niet op het bestrijden van het probleem. Invivo Kids is gevestigd in de regio van Amsterdam, Amstelveen, Volendam, Uithoorn en Aalsmeer en de regio Gooi en Vechtstreek.

Alles onder een dak bij Invivo

Het team van invivo bestaat uit ervaren kinder- en jeugdpsychiaters, kinder- en jeugd psychologen en orthopedagogen. Dit noemen wij ook wel ons ‘alles-onder-één-dak-principe’. Wij vinden het belangrijk dat u niet naar verscheidende instanties moet voor de juiste begeleiding. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor ‘ouder begeleiding’. Want in sommige gevallen kan een aantal gesprekken met de ouders van het kind, de problemen van het kind al oplossen. Dat is waarom ouderbegeleiding altijd onderdeel uitmaakt van onze behandeling. Lijkt u deze kinderpsycholoog in Zeist wel wat? Dan kunt u bij ons altijd bij ons terecht voor een intakegesprek. Na het gesprek volgt een diagnostisch onderzoek. Dit onderzoek is ontwikkeld om de oorzaken van het probleem te achterhalen en uit te sluiten. Vervolgens wordt er een behandel plan gemaakt voor u en uw kind. Voor kinderpsychologie in Zeist bent u bij Invivo Kids dus correct.

De mogelijkheden bij Invivo Kids; kinderpsychologie in Zeist

Hieronder ziet u een greep uit de mogelijke behandelingen van Invivo. Wij vinden het altijd van belang dat een behandeling goed aansluiten bij de problemen van uw kind.

  • Medicamenteuze therapie;
  • Systeemtherapie;
  • Integratieve kindertherapie;
  • Opvoedingsondersteuning;
  • Individuele steunende therapie;
  • Speltherapie;
  • Cognitieve gedragstherapie;
  • Kindermindfulness;
  • Ouderbegeleiding.

Neem eens vrijblijvend contact op met Invivo Kids

Wilt u graag meer informatie over bijvoorbeeld diagnostisch onderzoek of het behandeltraject? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 – 767 0069 of neem contact op middels ons contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij Invivo kids. Invivo kids: uw kinderpsycholoog in Zeist

Contact opnemen