Kinderpsycholoog in Montfoort

Behoefte aan een kinderpsycholoog nabij Montfoort? Als u op zoek bent naar hulp voor uw kind, wilt u het liefst alles onder één dak. Invivo Kids heeft een team van specialisten voor uw gezin en uw kind klaarstaan. Invivo Kids is een laagdrempelig diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met leer-, gedrags- en sociaal-emotionele problemen. Onze missie is ervoor zorgen dat kinderen en jongeren gezien en gewaardeerd worden om wie ze zijn. Gewaardeerd door zichzelf, hun ouders en hun sociale omgeving. Onze behandelingen richten wij dan ook op het leren omgaan met het probleem in plaats van het bestrijden van het probleem. Doordat alle specialisten bij elkaar zitten, zijn de lijntjes kort en dat maakt onze dienstverlening efficiënter.

De vijf pijlers van Invivo

Invivo Kids staat voor laagdrempeligheid. Wij vinden dat als je zorg nodig hebt, je geen nummertje moet zijn. Voor de meeste gezinnen die op zoek zijn naar hulp is de situatie al nieuw genoeg. Bij ons staan u en uw gezin centraal en u kunt makkelijk contact opnemen. Daarbij bieden we graag het voordeel van ‘alles-onder-één-dak’: Invivo heeft een team van verscheidende specialisten voor u en uw gezin klaarstaan. Hiermee bieden wij u de laagdrempeligheid van een praktijk, maar de kwaliteit van een instelling. Hierdoor zijn de lijntjes een stuk korter en dat maakt onze dienstverlening weer een stuk efficiënter.

Als we kijken naar de situatie doen we dit altijd breed. Wij kijken niet naar één leefwereld van uw kind maar wij kijken naar alle leefwerelden. Dus uw kind in uw gezin, uw kind op school, uw kind op de sportclub, etc. Dit wordt ook wel systemische aanpak genoemd. Daarnaast geloven we in een aanpak waarbij problemen aangepakt worden. Dat betekent dat u samen met uw kind aan de slag gaat. Niet alleen maar praten maar doen! Alleen dan kunnen patronen doorbroken worden en dingen veranderen. Wij geven handvatten om te leren omgaan met problemen. Een nuchtere en realistische kijk op zaken. Tot slot geven wij handvatten om te leren omgaan met problemen. Wij poetsen problemen niet weg. Als er dingen moeten veranderen, vergt dat kracht. Wij bieden de hengel en niet de vis.

Invivo Kids: kinderpsychologie in Montfoort

Ons team bestaat uit ervaren orthopedagogen, kinderpsychologen en een kinderpsychiater. Hierdoor kunnen we u en uw kind de beste behandeling aanbieden. U kunt bij ons terecht voor een intakegesprek. Daarna volgt er diagnostisch onderzoek. Tijdens dat onderzoek gaan we oorzaken van het probleem achterhalen of juist uitsluiten. Vervolgens zijn er verschillende behandelingen mogelijk voor u en uw kind.

Neem eens vrijblijvend contact op met Invivo Kids

Wilt u graag meer informatie over bijvoorbeeld diagnostisch onderzoek of het behandeltraject? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 – 767 0069. U kunt ook contact met ons opnemen middels ons contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij Invivo kids. Invivo kids: uw kinderpsycholoog in Montfoort.

Neem contact op