Kinderpsycholoog in Diemen

Invivo Kids is een laagdrempelig diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met leer-, gedrags- en sociaal-emotionele problemen. Invivo Kids staat klaar voor eenieder die hulp behoeft van bijvoorbeeld een kinderpsycholoog. Onze missie is ervoor zorgen dat kinderen en jongeren gezien en gewaardeerd worden om wie ze zijn. Gewaardeerd door zichzelf, hun ouders en hun sociale omgeving. Onze behandelingen richten wij dan ook op het leren omgaan met het probleem i.p.v. het bestrijden van het probleem.

Dus bent u op zoek naar een kinderpsycholoog in Diemen of omgeving? Weet dan dat Invivo Kids u en uw kind kan helpen middels kindertherapie. Wij gaan voor de meest effectieve behandeling en bieden daarom zowel voor het kind als de ouder(s) behandelingen. Samen werken we aan het probleem.

Ons behandelproces

Als u besluit om met ons verder te gaan, kunt u bij ons terecht voor een intakegesprek. Snelle hulp vinden wij belangrijk, omdat het altijd goed is om zo snel mogelijk te starten met het aanpakken van het probleem. Na de intake volgt er diagnostisch onderzoek. Dit is om de oorzaken van het probleem te achterhalen of juist uit te sluiten. Vervolgens zijn er verschillende behandelingen mogelijk voor u en uw kind. Dit noemen we ook wel het ‘alles-onder-één-dak-principe’. U hoeft niet naar verschillende instanties voor de juiste begeleiding. Doordat niet alleen het kind, maar ook de ouders bij ons terecht kunnen, is het behandelingstraject vaak effectiever.

Wanneer kunt u bij Invivo terecht?

Ouders hebben het vaak vroegtijdig door dat er iets aan de hand is met hun kind. Ze weten vaak niet precies wat het is. In onze praktijk zien wij een aantal veel voorkomende problemen bij kinderen en jongeren. Hieronder een lijstje met een aantal van deze problemen en de bijbehorende symptomen:

  • Angststoornis – Kort- of langdurige gevoelens van angst;
  • Hechtingsstoornis – Het kind kan gemeen en kwetsend reageren naar zijn/haar ouders;
  • ODD – Moeilijk in de opvoeding, vaak in verzet en driftig;
  • ADD – Een verlaagd vermogen om aandacht bij activiteiten te houden;
  • ADHD – Rusteloosheid, impulsief gedrag, concentratieproblemen en leermoeilijkheden;
  • Autisme – Beperkingen op het gebied van sociale interactie en communicatie;
  • OCD – Agressief of delinquent gedrag;
  • Stemmingsstoornis – Stemming is verstoord en kan bedrukt, depressief of juist manisch zijn;

Wilt u meer weten over één van de bovenstaande problemen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Behandeltraject aanvragen

Wilt u graag praten met een kinderpsycholoog in Diemen? Maak dan vandaag nog vrijblijvend een afspraak voor een intake en start volgende week nog met kindertherapie nabij Diemen in Amstelveen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 020 – 767 0069 of door contact op te nemen middels ons contactformulier. Invivo Kids: voor kinderpsychologie in Diemen.

Neem contact op