Invivo; uw kinderpsycholoog in De Bilt

Wij zijn Invivo Kids: een diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met leer-, gedrags-, en sociaal-emotionele problemen. Wij hebben als missie dat alle kinderen en jongeren gezien worden en gewaardeerd worden om wie ze zijn. Wij willen dat zij zichzelf waarderen, dat hun ouders hen waarderen en dat zij ook door hun sociale omgeving gewaardeerd worden. De behandelingen van Invivo zijn dan ook gericht op het leren omgaan met het probleem en niet op het bestrijden van het probleem. Invivo Kids is gevestigd in de regio van Amsterdam, Amstelveen, Volendam, Uithoorn en Aalsmeer en de regio Gooi en Vechtstreek. Dus bent u op zoek naar een kinderpsycholoog in De Bilt? Dan bent u bij Invivo aan het juiste adres.

De vijf peilers van Invivo

Er zijn vijf peilers die het hele team van Invivo draagt. Deze zijn als volgt:

  • 1.Laagdrempelig: Laagdrempelig staat bij ons op nummer een, omdat wij vinden dat je geen nummertje moet zijn als je zorg nodig hebt. Bij ons staat het gezin centraal. Voor de meeste gezinnen die op zoek zijn naar hulp is de situatie al nieuw genoeg.
  • 2.Alles onder één dak: Binnen Invivo hebben wij een team van verscheidende specialisten voor u en uw gezin klaarstaan. Hiermee bieden wij u de laagdrempeligheid van een praktijk, maar de kwaliteit van een instelling. Hierdoor zijn de lijntjes een stuk korter en dat maakt onze dienstverlening weer een stuk efficiënter.
  • 3. Een brede kijk: Wij werken ook wel via een systemische aanpak. Dit betekent dat wij niet naar één leefwereld van uw kind kijken, maar naar alle leefwerelden. Door alle systemen te betrekken, kan een beter beeld worden geschetst van de situatie waarin uw kind leeft. Hierdoor kunnen de problemen die spelen gemakkelijker bloot worden gelegd.
  • 4. Niet praten maar doen: Niet alleen maar praten, maar ook doen! Alleen dan kunnen patronen doorbroken worden en dingen veranderen. Wij geven uw kind handvatten om te leren omgaan met de problemen; een nuchtere en realistische kijk op zaken.
  • 5. Leren omgaan mét: Wij poetsen de problemen niet weg. We geven daarentegen handvatten om te leren omgaan met de problemen.

Tot slot vinden wij ouder begeleiding ook een belangrijk aspect. In sommige gevallen kan een aantal gesprekken met de ouders van het kind, de problemen van het kind al oplossen. Precies daarom is ouderbegeleiding altijd een onderdeel van onze behandeling. Voor kinderpsychologie in De Bilt bent u bij Invivo dus absoluut aan het juiste adres.

Neem eens vrijblijvend contact op met Invivo Kids

Wilt u graag meer informatie over bijvoorbeeld diagnostisch onderzoek of het behandeltraject? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 – 767 0069. U kunt ook contact met ons opnemen middels ons contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij Invivo kids. Invivo kids: uw kinderpsycholoog in De Bilt.

Neem contact op