kinderpsycholoog bussum

Kinderpsycholoog in Bussum

Bent u op zoek naar een kinderpsycholoog in Bussum? Invivo Kids is een toegankelijk diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met gedrags-, leer-, en sociaal-emotionele problemen. Wij bieden verschillende soorten behandelingen aan, waarbij onze focus ligt op het leren omgaan met het probleem in plaats van het bestrijden ervan. Binnen ons kind- en jeugdteam vindt u een kinderpsychiater, meerdere kinderpsychologen en orthopedagogen.

Invivo Kids – kinderpsycholoog Bussum

Invivo Kids is in 2015 opgericht om zorg aan te kunnen bieden die laagdrempeliger en minder bureaucratisch is dan andere instellingen. Bovendien hebben wij een team klaar staan van jeugdpsychiater tot orthopedagoog waardoor wij alles onder 1 dak kunnen aanbieden. Sinds januari 2016 behandelen wij ook kinderen en jeugdigen uit Bussum op onze locatie Gooi- en Vechtstreek. Hier kunnen we kinderen en jongeren helpen met gedrags-, leer-, en sociaal-emotionele problemen. Zo bieden wij diagnostiek en behandelingen aan voor bijvoorbeeld: ADHD, ADD, OCD, ODD, autisme, angst- en stemmingsproblemen en intelligentievraagstukken.

Vaak voelen ouders het goed aan wanneer er iets aan de hand is met hun kind. Om de juiste oorzaak van het probleem te achterhalen wordt er bij ons diagnostisch onderzoek verricht. Na het onderzoek bieden wij diverse behandelingen aan. Deze behandelingen zijn niet alleen gericht op kinderen, we bieden bijvoorbeeld ook belangrijke ouderbegeleidingsgesprekken, zodat u weet hoe u als ouder het beste kunt handelen. Om een zo effectief mogelijk resultaat te bereiken, hebben wij het alles-onder-één-dak-principe in het leven geroepen. Dit betekent dat u en uw kind niet naar verschillende instanties hoeven om begeleiding te krijgen. Bij Invivo Kids kan dit allemaal onder hetzelfde dak.

Type behandelingen

Bij Invivo Kids vinden we het belangrijk dat een behandeling goed aansluit bij de problemen van uw kind. Wij bieden verschillende behandelingen aan, waaronder:

  • Systeemtherapie;
  • Individuele steunende therapie;
  • Speltherapie;
  • Opvoedingsondersteuning;
  • Integratieve kindertherapie;
  • Cognitieve gedragstherapie;
  • Medicamenteuze therapie;
  • Kindermindfulness;
  • Ouderbegeleiding.

Zou u graag meer informatie willen over de verschillende behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer!

Neem contact op

Zou u ook graag in contact komen met deze kinderpsycholoog in Bussum? Neem dan contact met ons op. U kunt geheel vrijblijvend een vraag stellen door op de button ‘stel uw vraag’ hieronder te klikken. Wilt u liever gebeld worden door een van onze specialisten? Klik dan op de button ‘bel mij terug’, waarna we snel contact met u opnemen om de mogelijkheden en/of vragen te bespreken.

Neem contact op