Kinderpsycholoog in Amstelveen

Wilt u graag de hulp inschakelen van een goede kinderpsycholoog in Amstelveen? Invino Kids staat voor u klaar. Wij zijn een erg toegankelijk diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met gedrags- leer- en sociaal-emotionele problemen. Hierbij is het onze missie om ervoor te zorgen dat kinderen en jongeren gezien en gewaardeerd worden om wie ze zijn, door zichzelf, hun ouders en hun sociale omgeving. Onze behandelingen richten wij dan ook op het leren omgaan met het probleem in plaats van het bestrijden ervan.

kinderpsycholoog Amstelveen – Invino Kids

Onze praktijk werd In 2009 opgericht om professionele tweedelijns zorg aan te kunnen bieden die laagdrempeliger en minder bureaucratisch was dan andere instellingen. Na een aantal succesvolle jaren en de opening van verschillende behandellocaties, zijn wij in 2015 gestart met Invino Kids. Hier bieden wij diagnostiek en behandelingen aan voor bijvoorbeeld: ODD, ADHD, ADD, CD, autisme, intelligentievraagstukken en angst- en stemmingsproblemen.

Veel ouders voelen het al snel aan wanneer er iets aan de hand is met hun kind. Om de juiste oorzaak van het probleem te achterhalen wordt er in onze praktijk diagnostisch onderzoek verricht. Na dit onderzoek hebben wij verschillende behandelmogelijkheden. Deze behandelingen zijn niet alleen gericht op kinderen, we bieden bijvoorbeeld ook begeleiding aan voor de ouders. Om een zo effectief mogelijk resultaat te bereiken, hebben wij het alles-onder-één-dak-principe in het leven geroepen. Hierdoor hoeven u en uw kind niet naar verschillende instanties om de juiste begeleiding te krijgen. Bij Invino Kids helpen we graag het hele gezin!

Behandeling op maat

Bij Invino Kids zijn we van mening dat ieder kind een behandeling hoort te krijgen die bij hem of haar past. Wij hebben veel ervaring met de volgende behandelingen:

  • Integratieve kindertherapie
  • Medicamenteuze therapie
  • Systeemtherapie
  • Cognitieve gedragstherapie
  • Individuele steunende therapie
  • Speltherapie
  • Kindermindfulness
  • Opvoedingsondersteuning
  • Ouderbegeleiding

Zou u graag meer informatie over een van deze behandelingen willen hebben? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Contact

Wilt u graag de hulp inschakelen van deze kinderpsycholoog in Amstelveen? Neem dan contact met ons op. U kunt vrijblijvend een vraag stellen door de button onderaan deze pagina te gebruiken. Wilt u liever telefonisch in contact met ons komen? Klik dan op de button ‘bel mij terug’, waarna we u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Neem contact op