Kinderpsycholoog regio Aalsmeer

Als u op zoek bent naar een professionele kinderpsycholoog in de regio Aalsmeer, dan bent u bij Invivo Kids aan het juiste adres. Dit diagnostiek- en behandelcentrum is een erg toegankelijke praktijk voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met gedrags-, leer-, en sociaal-emotionele problemen. Daarnaast bieden we niet alleen begeleiding voor kinderen, maar ook voor de ouders.

Toegankelijke kinderpsycholoog in Aalsmeer

Invivo Clinics werd in 2009 opgericht om goede tweedelijns zorg aan te kunnen bieden die toegankelijker en minder bureaucratisch was dan bij andere instellingen. Na een aantal succesvolle jaren en de opening van diverse behandellocaties, hebben wij in 2015 Invivo Kids in het leven geroepen. Hier kunnen we kinderen en jongeren van 0-18 jaar helpen met gedrags-, leer-, en sociaal-emotionele problemen. Zo bieden wij diagnostiek en behandelingen aan voor bijvoorbeeld: intelligentievraagstukken, autisme, angst- en stemmingsproblemen, ODD, CD, ADD en ADHD. Bij al deze behandelingen ligt onze focus op het leren omgaan met het probleem in plaats van het actief bestrijden ervan.

Om de juiste oorzaak van het probleem te achterhalen wordt er bij ons diagnostisch onderzoek verricht. Na het onderzoek bieden wij verschillende behandelmogelijkheden aan. Deze behandelingen zijn niet alleen gericht op kinderen, we bieden bijvoorbeeld ook belangrijke ouderbegeleidingsgesprekken, zodat u weet hoe u als ouder met de situatie om kunt gaan. Om een zo effectief mogelijk resultaat te bereiken, hebben wij het alles-onder-één-dak-principe in het leven geroepen. Hierdoor kunt u met het hele gezin bij Invivo Kids terecht voor de juiste begeleiding.

Behandelmogelijkheden

Niet alle problemen kunnen op dezelfde manier worden opgelost. Wij bieden daarom verschillende behandelmogelijkheden aan in onze praktijk. Hierbij kunt u denken aan:

  • Speltherapie
  • Cognitieve gedragstherapie
  • Medicamenteuze therapie
  • Systeemtherapie
  • Individuele steunende therapie
  • Integratieve kindertherapie
  • Kindermindfulness
  • Opvoedingsondersteuning
  • Ouderbegeleiding

Bent u benieuwd geworden naar een van deze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Stel uw vraag

Heeft u nog vragen aan deze kinderpsycholoog in de regio Aalsmeer? Stel dan uw vraag door de button ‘stel uw vraag’ onderaan deze pagina te gebruiken. Wilt u liever gebeld worden door een van onze specialisten? Klik dan op de button ‘bel mij terug’, waarna we zo snel mogelijk bij u terugkomen!

Neem contact op