Jeugdpsycholoog Hilversum

In Hilversum op zoek naar een jeugdpsycholoog voor je kind?

Woon je in de buurt van Hilversum en heeft je kind de hulp van een jeugdpsycholoog nodig? Dan ben je bij Invivo Kids op het juiste adres! Dit diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren helpen jou en je kind graag omgaan met het gedragsprobleem van je kind. Alle benodigde hulp, waaronder de hulp van een jeugdpsycholoog, wordt onder één dak aangeboden.

Over Invivo Kids in Hilversum

Het kind-en jeugdteam van Invivo Kids in de buurt van Hilversum helpt kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar oud die leer-, gedrags-, en sociaal emotionele problemen hebben. Dit kind- en jeugd team bestaat uit meerdere behandelaars, waaronder een kinderpsychiater, orthopedagogen en kinderspychologen. Invivo Kids is anders dan andere behandelcentra voor kinderen en jongeren, omdat dit behandelcentrum de kinderen helpt bij het leren omgaan met hun probleem, en niet bij het bestrijden van hun probleem. Invivo biedt naar diagnostiek nog meer behandelingen aan, waaronder onder andere cognitieve gedragstherapie, kindermindfullnes en natuurlijk begeleiding voor ouders. Diagnostiek onderzoek kan nuttig zijn wanneer onduidelijk is waardoor de gedragsproblemen van je kind veroorzaakt worden.

Vaak hebben ouders wel een flauw vermoeden wat er met hun kind aan de hand is, maar dat gevoel hoeft niet altijd te kloppen. Diagnostiek onderzoek kan dus uitgevoerd worden om een oorzaak van het probleem op te sporen, maar ook een oorzaak uit te sluiten. Als uit het diagnostiek onderzoek blijkt waar het probleem vandaan komt, kan de juiste geschikte behandeling bepaald worden.
Het team biedt behandelingen aan op verschillende locaties in de regio. U kunt terecht op twee locaties in Amstelveen, een locatie in Mijdrecht en een locatie in Bussum.

Waarom kies je voor Invivo Kids?

  • Alles onder één dak: psychiator, psycholoog, pedagoog;
  • Direct contact;
  • Leren omgaan het probleem. Leer wat je kind wél kan, niet naar wat je kind niet kan;
  • Geen grote instelling, maar wel persoonlijke aandacht;
  • Laagdrempelig en toegankelijk.

Neem contact op

Kunt u de hulp van een jeugdpsycholoog van Invivo Kids goed gebruiken? Of wil je gewoon wat vragen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 020 – 76 700 69 en je hoort snel van ons! We helpen je kind en jou zelf graag verder.