Gedragstherapie voor je kind

Gedragstherapie nodig voor je kind?

Ben je op zoek naar een praktijk voor gedragstherapie voor je kind? Dan ben je bij Invivo Kids. diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren, op het juiste adres! Bij Invivo Kids staat een kind-en jeugdteam voor jou en je kind klaar.

Over gedragstherapie bij Invivo Kids

Invivo Kids is een diagnostiek-en behandelcentrum voor kinderen en jongeren tot 18 jaar oud, die leer-, gedrags- en sociaal emotionele problemen hebben en gedragstherapie kunnen gebruiken. Het team biedt behandelingen op twee locaties in Amstelveen, op een locatie in Bussum en op een locatie in Mijdrecht. Bij Invivo Kids staat een kind-en jeugdteam voor jou en je kind klaar. Dit team bestaat uit een kinderpsychiater, orthopedagogen en kinderpsychologen. Het centrum onderscheidt zich van andere diagnostiek- en behandelcentra voor kinderen en jongeren, doordat ze behandelingen aanbieden die zich richten op het leren omgaan met het probleem, in plaats van het bestrijden van het probleem.

Het behandelcentrum biedt diagnostiek en verschillende behandelingen die te maken hebben met gedragstherapie voor een kind, waaronder kindermindfullnes, ouderbegeleiding, cognitieve gedragstherapie en nog veel meer behandelingen die jou en je kind kunnen helpen leren omgaan met het probleem van je kind. Diagnostiek onderzoek kan worden uitgevoerd om oorzaken van bepaalde problemen te vinden, om oorzaken juist uit te sluiten. In deze tijd hebben ouders al wel snel door wat er met hun kind aan de hand is, maar in sommige gevallen blijkt het probleem toch ergens anders vandaan te komen. Om de juiste behandeling aan te kunnen bieden, wordt er in dit soort gevallen waarin de oorzaak van de problemen onduidelijk is, meer diagnostisch onderzoek verricht om de oorzaak van het gedragsprobleem te achterhalen.

Waarom kiezen voor Invivo Kids?

  • Alles onder één dak: psychiator, psycholoog, pedagoog…
  • Laagdrempelig
  • Leren omgaan het probleem. Kijken naar wat je kind wel kan, niet naar wat je kind niet kan.
  • Geen grote instelling, maar wel persoonlijke aandacht.
  • Direct contact

Neem contact op met Invivo Kids

Wilt u de hulp inschakelen van Invivo Kids? Of heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact
met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 020 – 76 700 69 en je hoort snel van ons! We helpen jou en je kind graag verder bij het leren omgaan met het probleem.