Eveline Heida

Mijn naam is Eveline Heida en ben vanaf 2015 met veel plezier in dienst bij Invivo Kids als Gezondheidszorgpsycholoog.
Naast mijn werk ben ik in mijn vrije tijd graag in de natuur met mijn gezin, en hou ik van muziek en koken.

Na mijn opleiding pedagogische wetenschappen aan de universiteit van Amsterdam heb ik de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog afgrond in Utrecht. Aanvullend heb ik de EMDR (basis) en Schematherapie (basis) afgerond. Sinds kort maak ik ook gebruik van running therapie.

Bij Invivo heb ik kennis gemaakt met en ben ik opgeleid in de Acceptance en Commitment therapie, hetgeen in al mijn behandelingen terugkomt. Dit doe ik door samen met kinderen, jongeren en ouders op zoek te gaan naar wat voor hen belangrijk is om dit vervolgens te vertalen naar de dagelijkse praktijk met alle uitdagingen die daarbij komen kijken.

Ik zie mezelf als een betrokken en enthousiaste therapeut die ook graag humor gebruikt waar het kan en vind open en eerlijke communicatie belangrijk.