Britte van Diest

Mijn naam is Britte van Diest. Ik woon samen met mijn ouders, zusje en broertje in Huizen. En ik werk sinds december 2022 met plezier als Frontoffice medewerker bij Invivo Kids en Clinics. Ik ben begonnen met de opleiding facilitair management hospitality & events op het mbo en heb daar mijn diploma voor gehaald. Heb ervaring opgedaan in hotels en na mijn studie als facilitair medewerker op kantoor gewerkt bij de ouderenzorg. Hierna ben ik de studie pedagogiek gaan volgen, na mijn eerste jaar merkte ik dat ik graag wilde gaan werken. Zo ben ik gaan zoeken en kwam ik Invivo tegen. Vanaf december 2022 ben ik als frontoffice medewerker op dinsdag t/m donderdag te vinden bij Invivo Clinics en op vrijdag bij Invivo Kids. Hier zal ik uw vragen beantwoorden op locatie en via de telefoon, zorgen voor de agenda’s en doe ik de aanmeld-administratie samen met mijn collega’s van het frontoffice.